WhenaWoman.gr  ⁄   ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ   ⁄   ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ   ⁄  Απλούστερη ζωή κάθε μήνα! Γιατί όχι? Μάρτιος
αναρτήθηκε στις: 09-03-2012 21:40:25 γράφτηκε από: Viva έχει διαβαστεί 2729 φορές
Απλούστερη ζωή κάθε μήνα! Γιατί όχι? Μάρτιος
 

Σύννεφα σκόνης?
Απαραίτητα μετά το καθάρισμα του σπιτιού με σκούπα, ακολουθεί και το τίναγμα αυτής. Τι κάνεις όμως όταν λίγο παραπέρα υπάρχουν απλωμένα ρούχα, είτε δικά σου, είτε της γειτόνισσας? Ντύνεις τη σκούπα με μία πλαστική σακούλα από ψώνια, τη δένεις σφιχτά στα χερούλια και τινάζεις τη σκούπα χωρίς φόβο και πάθος. Η σκόνη όμορφα και ωραία θα καταλήξει στην σακούλα και όχι στην φρεσκοπλυμένη μπουγάδα.

Άνοιξε το μαγαζί
Σου έχει ίσως τύχει, να έχεις φορέσει το αγαπημένο σου παντελόνι και τη στιγμή που βρίσκεσαι στην πόρτα για να φύγεις συμβαίνει αυτό που δεν θέλεις να φανταστείς. Το φερμουάρ να κατεβαίνει συνέχεια όσες φορές και αν το σηκώσεις πάλι επάνω. Μια και δεν προλαβαίνεις να αλλάξεις ρούχο, κάνε κάτι γρήγορο και προσωρινό αλλά αποτελεσματικό. Ψέκασε τα δόντια του φερμουάρ με σπρέι μαλλιών. Ανέβασε το, και θα μπει στη θέση του. Πρόσεξε να μην λερώσεις το ύφασμα του παντελονιού σου, χρησιμοποιώντας ένα πανί πριν ψεκάσεις.

Αντί να εξηγήσεις, δείξε
Αν το μικρό σου δείχνει ενδιαφέρον για τον κόσμο, πού είναι τι, αντί να του εξηγήσεις, προτίμησε καλύτερα να του δείξεις. Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα Google Earth, μπορείς να το ξεναγήσεις με φωτογραφίες σε όλο τον πλανήτη από το Γκραντ Κάνυον μέχρι την Κόκκινη Πλατεία. Φυσικά μπορείς να πας παραπέρα και να του δείξεις τη διαδρομή της επόμενης σας εκδρομής.

Και κανένα ίχνος
Χρησιμοποιεί αφρό ξυρίσματος και η μεταλλική του συσκευασία αφήνει ίχνη σκουριάς κάθε φορά που τον ξεχνάει βρεγμένο πάνω στα πλακάκια. Αντί να τσακώνεσαι πάλι με το σύντροφο σου, το γεγονός ότι εσύ θα τρίβεις μετά μανίας για να φύγει, κάνε κάτι άλλο. Πέρασε με λίγο διάφανο βερνίκι νυχιών την κάτω πλευρά της συσκευασίας, δημιουργώντας έτσι μια μόνωση που θα απαλλάξει εσένα από το τρίψιμο κι εκείνον από τη μουρμούρα.

 

Υγρασία μακρυά όσο γίνεται
Τα λαχανικά και φρούτα που φιλοξενείς στο ψυγείο σου, δεν νιώθουν και τόσο «σαν το σπίτι τους». Η υπερβολική υγρασία που υπάρχει μέσα, λιγοστεύει τη ζωή τους μέχρι να καταλήξουν μουχλιασμένα στα σκουπίδια, εκτός κι αν έχεις χρόνο να στραγγίζεις και να πλένεις συνέχεια τα συρτάρια. Αν όπως οι περισσότερες δεν έχεις, τοποθέτησε μέσα στα συρτάρια ένα καθαρό και στεγνό σφουγγάρι. Έτσι θα αλλάξεις οριστικά το περιβάλλον του ψυγείου σου και όλη η υγρασία θα καταλήγει εκεί.

Το πολύ 10 λεπτά
Ναι τόσο κρατάει το καθάρισμα του φούρνου μικροκυμάτων, με μηδενικό κόπο. Απλά βάζεις στο εσωτερικό μία κούπα με νερό για 3 λεπτά στην υψηλή θερμοκρασία και μετά την αφήνεις εκεί μέσα για ακόμη 5 λεπτά με κλειστή την πόρτα. Η υγρασία που θα δημιουργηθεί θα μαλακώσει ότι υπάρχει κολλημένο στις επιφάνειές και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σκουπίσεις με ένα πανί.

 

Αξίζει να διαβάσετε

Οι δέκα must σχέσεις για μια γυναίκα!
Οι δέκα must σχέσεις για μια γυναίκα! Τα πράγματα έχουν ως εξής : πλέον οι σχέσεις με το άλλο φύλλο έχουν γίνει πολυμορφικές και κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και ακολουθεί τη λίμπιντο της θα...