WhenaWoman.gr  ⁄   ΑΝΑΖΗΤΑ   ⁄   ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ   ⁄  Τους θέλω και τους δύο! Τι να κάνω;
αναρτήθηκε στις: 06-10-2011 13:03:50 γράφτηκε από: Amazona έχει διαβαστεί 19982 φορές
Τους θέλω και τους δύο! Τι να κάνω;
 

Η Α. ρωτάει:
Καλησπέρα.
Τώρα τελευταία αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που εύχομαι καμία να μην το ζει.
Έχω σχέση 7 χρόνια με ένα αγόρι είμαι 22. Είμαστε συνέχεια μαζί και αγαπιόμαστε πολύ, γνωριζόμαστε από μικρά.
Δεν σκέφτηκα ποτέ να τον χωρίσω, ούτε και τώρα βέβαια, ξέρω πως ταιριάζουμε. Όμως τελευταία έχουμε αρχίσει να βγαίνουμε με ένα φίλο του που είχαν χαθεί επειδή ήταν στρατό κτλ. Αυτοί έβγαιναν κ είναι κολλητοί, το αγόρι μου τον αγαπά πολύ. Τώρα αρχίσαμε να βγαίνουμε σαν παρέα. Από την πρώτη στιγμή που τον είδα πραγματικά ένιωσα πρωτόγνωρα πράγματα. Είναι το πιο όμορφο πλάσμα στον κόσμο.
Προσπαθούσα να τον απωθήσω από το μυαλό μου αλλά δεν μπορώ. Εκείνος από τότε που γνωριστήκαμε όλο κανονίζει να βγαίνουμε μαζί, με κοιτάει πολύ έντονα, κάτι που ακόμα και το αγόρι μου πρόσεξε, αλλά δεν έδωσε σημασία γιατί τον εμπιστεύεται τυφλά.
Ήξερα πως είναι καλύτερα να απομακρυνθώ μπας και μου φύγει το συναίσθημα, αλλά ήμουν πολύ στενοχωρημένη μακριά του, σκέφτηκα απλά θα τον βλέπω για να μου φτιάχνει η διάθεση. Αλλά μου έχει γίνει εμμονή, κι αυτός μου δίνει πολλές ελπίδες.
Εγώ προφανώς και δε θέλω να χωρίσω, ούτε να πληγώσω το αγόρι μου, αλλά μ' αρέσει υπερβολικά αυτό το αγόρι.
Η τελευταία “λύση” που σκέφτηκα, ό,τι πιο άθλιο υπάρχει, είναι να γινόταν κάτι μεταξύ μας χωρίς να το μάθει το αγόρι μου.
Και εδώ απορώ, είναι αυτό δυνατό; Το ξέρω πως είναι ότι χειρότερο στον κόσμο να σε απατούν αλλά και τον έρωτα τον κεραυνοβόλο δεν τον προβλέπεις, ειδικά με τον κολλητό του. Ας πούμε ότι φτάσω σε αυτό το σημείο, θα πρόδιδε ποτέ κάποιος κολλητός τον φίλο του έτσι; Ή ακόμα και να αποφάσιζα να χωρίσω, θα έκανε ποτέ σχέση με την πρώην του κολλητού του;
Φοβάμαι ότι νιώθουμε τα ίδια αλλά αυτός επειδή η φιλία του με το αγόρι μου είναι δυνατή τα καταπολεμά.
Τι να κάνω; Έχω αρχίσει και τρελαίνομαι.

Η Amazona απαντάει:
Γεια σου Α.!
Πολύ μπερδεμένο και αρκετά δύσκολο αυτό που περνάς.
Κάτσε να τα πάρουμε ένα – ένα... Μου γράφεις ότι είσαι 22 χρονών και είσαι με το αγόρι σου μαζί 7 χρόνια, που σημαίνει ότι είσαι μαζί του από τα 15!!
Εμένα μου φαίνεται φυσιολογικό να κοιτάξεις και να σου αρέσει κάποιος άλλος!!
Δεν έχεις ζήσει αρκετά από αυτά που θα όριζε η ηλικία σου... Στην φάση των 15 έως τα 22 θα έπρεπε να αλλάζεις συντρόφους για να γνωρίζεις διάφορους χαρακτήρες και εμπειρίες με διαφορετικά άτομα!!
Που σημαίνει ότι είσαι πολύ μικρή για να έχεις μια τόσο μακροχρόνια σχέση και να κρατήσει για πάντα!!
Χωρίς να λέω ότι δεν είναι σωστό και πως πρέπει να χωρίσεις!! Αλλά ήταν επόμενο ότι θα συμβεί κάποια στιγμή πως θα γνωρίσεις κάποιον που θα σου τραβούσε τη προσοχή! Κάτι καινούριο.!!
Αν οι 2 τους δεν ήταν φίλοι θα ήταν όλα πιο εύκολα...!!! Πρέπει να ξεκαθαρίσεις πρώτα μέσα σου τι είναι αυτό που θέλεις και ποιόν από τους δύο θέλεις να είναι μαζί σου!
Καμιά φορά μετά από τόσα χρόνια σχέσης φεύγει ο έρωτας και ο ενθουσιασμός και μένει μόνο η ρουτίνα... Και μένουμε σε μία σχέση από καθαρή συνήθεια και όχι επειδή πραγματικά το νιώθουμε!! Αν αυτή η σχέση ήταν δυνατή και ένιωθες ακόμα όλα αυτά που ένιωθες στην αρχή, να είσαι σίγουρη ότι δε θα σε ενδιέφερε κάτι άλλο!!
Οπότε κάτι δε πάει καλά και ας μην το βλέπεις ακόμα!!
Πρέπει να τα βάλεις κάτω και να σκεφτείς πολύ καλά τι θέλεις! Με ποιόν από τους δύο είσαι ερωτευμένη και με ποιόν θέλεις να είσαι!!!
Πάντα να έχεις στην άκρη του μυαλού σου ότι το νέο, πάντα είναι ωραίο και μας ελκύει αλλά δεν είναι πάντα το καλύτερο για μας!
Από την άλλη ο έρωτας είναι ότι πιο όμορφο στο κόσμο και δε πρέπει να το αφήνουμε να χάνεται, αλλά να το ζούμε!!!
Αλλά θα σου πρότεινα να μη παίξεις σε διπλό ταμπλό ή να κάνεις κάτι κρυφά, γιατί δεν είναι σωστό για κανέναν και πάνω από όλα για σένα!!! Θα τα χάσεις όλα για όλα! Πρέπει να είσαι ειλικρινής με τους γύρω σου για να είναι και αυτοί μαζί σου!!

Οπότε η γνώμη μου είναι αν επιλέξεις να είσαι με τον δεύτερο, θα πρέπει να μιλήσεις στο αγόρι σου και αν σ' αγαπάει πραγματικά θα σε καταλάβει και θα σεβαστεί την ειλικρίνεια σου!!
Φυσικά δεν θα είναι καθόλου εύκολα τα πράγματα. Θα χαθούν όλα μεταξύ σας και η σχέση σας αλλά και η φιλία των δύο νεαρών!!

Ελπίζω να σε βοήθησα και αν χρειαστείς κάτι παραπάνω μη διστάσεις να μου ξαναστείλεις! Θα περιμένω να επικοινωνήσεις μαζί μου να μου πεις τελικά πως τελειώνει η ιστορία σου!!!
Και να μην ξεχνάς ποτέ πως όταν είσαι ειλικρινής με τους άλλους θα είσαι καλά και με τον εαυτό σου!!

 

Αξίζει να διαβάσετε

Πώς να τον κάνετε να τρελαθεί!!!!
Πώς να τον κάνετε να τρελαθεί!!!! Πώς να τον κάνετε να τρελαθεί από τις ικανότητες σας στην πεολειχία!! Ας αφήσουμε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις μας πάνω σε αυτό το θέμα! Το να κάνεις...