WhenaWoman.gr  ⁄   ΜΑΧΕΤΑΙ   ⁄   Woman VS Car   ⁄  Να γιατι πρέπει να είναι η γυναίκα στο τιμόνι..
αναρτήθηκε στις: 29-09-2011 16:53:31 γράφτηκε από: Amazona έχει διαβαστεί 1767 φορές
Να γιατι πρέπει να είναι η γυναίκα στο τιμόνι..
 

Κορίτσια ήρθε η ώρα να πούμε στους άντρες τα θετικά προνόμια που υπάρχουν όταν οδηγάμε αυτοκίνητο.
Αρκετοί είναι αυτοί που μας σατιρίζουν, που μας έχουν χαρακτηρίσει άσχετες, επικίνδυνες κτλ.
Και δεν έχουν άδικο εδώ που τα λέμε. Αρκετές δεν το' χουν με το τιμόνι!
Θα σας δώσω την χιουμοριστική άποψη του θέματος αγόρια!
Διαβάστε γιατί πρέπει να οδηγάμε... όχι για ποιους όχι!!

Οι Γυναίκες:

Ομορφαίνουν τους δρόμους
Ναι! Η μεγάλη αύξηση θηλυκών υπάρξεων στους δρόμους τα τελευταία χρόνια, άλλαξε τη μίζερη εικόνα του οδικού δικτύου.
Οι γυναίκες περιποιούνται τον εαυτό τους, αλλάζοντας άρδην τη μουντάδα που υπήρχε εκεί έξω.
Όπως και να το κάνουμε, όταν πήζεις στην κίνηση είναι πολύ πιο όμορφο να χαζεύεις μια όμορφη γυναίκα παρά ένα βαριεστημένο λιγδιάρη άντρα που κάνει ανασκαφές στο ρουθούνι του.

Δεν κορνάρουν συνέχεια
Οι περισσότερες γυναίκες χαίρουν άκρας υπομονής και δεν κάνουν σαν καθυστερημένα που τους πήραν τρομπέτα.
Είναι πολύ σπαστικό να έχεις τον μ@λ@κ@ από πίσω σου, που 3 milliseconds αφού ανάψει πράσινο κορνάρει σαν το ζώο, λες και πας να τον καρυδώσεις.

Οδηγούν προσεκτικά
Μπορεί πολλές φορές να προκαλούν κάποιο ατύχημα, αλλά σε γενικές γραμμές οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η οδήγησή τους κατά κανόνα είναι αρκετά προσεκτική.
Στο χρονοντούλαπο της οδήγησης παγκοσμίως δεν υπήρξαν πάρα ελάχιστες περιπτώσεις γυναικών οι οποίες με το που πιάσανε τιμόνι στα χέρια τους άρχισαν τις ταρζανιές με μπαντηλίκια και χειρόφρενα.
Είναι συντηρητικές εκ πεποιθήσεως και μόνο όταν πιστέψουν πως έμαθαν καλά να οδηγούν θα πιέσουν την κατάσταση.

Δεν πρήζουν κανένα στο service
Ποτέ μια γυναίκα δεν πρόκειται να πρήξει το μηχανικό που κάνει service στο αυτοκίνητό της να βάλει τα τάδε λάδια ή τα δείνα μπουζί, ζαλίζοντας τον κακομοίρη.
Σε αντίστοιχες αρσενικές περιπτώσεις έχουν καταγραφεί συμβάντα ελεφαντίασης των όρχεων κάποιου μηχανικού επειδή ο ξερόλας ιδιοκτήτης επέμενε μέχρι αηδίας να αλλαχτούν οι πλατίνες του αυτοκινήτου του, το οποίο είχε ηλεκτρονική ανάφλεξη...

Ευκαιρία για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο
Πραγματικά, οι περισσότερες γυναίκες είναι τακτικές στη συντήρηση του αυτοκινήτου, το έχουν σχεδόν πάντα καθαρό και σε συνδυασμό με τον προσεκτικό τρόπο οδήγησής τους αποτελούν μεγάλη ευκαιρία για κάποιον που θέλει να αγοράσει μεταχειρισμένο.

«Κονέ» στο φανάρι
Είσαι τώρα Κυριακή μεσημεράκι στην βόλτα σου επάνω, σταματημένος σε κόκκινο με το αυτοκίνητο τέρμα πλυμένο-γυαλισμένο-κερωμένο και το ICE κοπανάει αλύπητα.
Ξαφνικά δίπλα σου σταματάει μία ξανθιά αιθέρια ύπαρξη, που σε κοιτά και χαμογελάει πονηρά. Πράσινο και φεύγετε και οι δύο σφαίρα. Στο επόμενο φανάρι της πιάνεις το μπούρου-μπούρου και το «κονέ» έγινε.

Και τέλος γουστάρουν τα αυτοκίνητα!
Όσο περισσότερες γυναίκες ασχολούνται με το «άθλημα», τόσο περισσότερες θα χώνονται όλο και περισσότερο στη «δική σας» φιλοσοφία του αυτοκινήτου.
Παλιότερα στις πιάτσες που μαζεύονται οι γρήγοροι έβλεπες μόνο κάτι βαριεστημένες κοπελίτσες που τις τράβαγε ο γκόμενος με το ζόρι πίσω από τη μπαριέρα.
Πλέον βλέπεις ακόμα και κοριτσάρες, που περνάνε συνέχεια γιατί γουστάρουν τη φάση και περνάνε καλά και, γιατί όχι, πού και πού βλέπεις και κάτι πολύ γρήγορα περάσματα.

Πιστεύω αγοράκια να σας κάλυψα!!!

 

Αξίζει να διαβάσετε

Ένα διαφορετικό reunion!
Ένα διαφορετικό reunion! Η Ανίτα απουσίασε για δύο μήνες από το πολικό πάρκο που εργάζεται στη Νορβηγία. Η επιστροφή της συνοδεύτηκε από τη θερμή υποδοχή των λύκων... Πηγη:...