WhenaWoman.gr  ⁄   ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ   ⁄   ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ   ⁄  Οι δέκα must σχέσεις για μια γυναίκα!
αναρτήθηκε στις: 20-08-2012 15:13:03 γράφτηκε από: Viva έχει διαβαστεί 8832 φορές
Οι δέκα must σχέσεις για μια γυναίκα!
 

Τα πράγματα έχουν ως εξής : πλέον οι σχέσεις με το άλλο φύλλο έχουν γίνει πολυμορφικές και κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και ακολουθεί τη λίμπιντο της θα πρέπει να έχει δοκιμάσει τις περισσότερες από αυτές. Επίσης για να έχει την καλύτερη δυνατή άποψη θα πρέπει να έχει βιώσει μια καλή, μια σούπερ, μια άσχημη και μια κακή σχέση. Παρακάτω θα σου παραθέσω δέκα τοπ σχέσεις, που κατά τη γνώμη μου πάντα, θα ήταν καλό να ζήσεις πριν συναντήσεις τον ένα και μοναδικό.

1. First love
Κάθε γυναίκα θυμάται το πρώτο της φλερτ, την πρώτη της αγάπη, τα πρώτα ραβασάκια. Είναι η αγάπη που θα θέσει και τα πρώτα standards σύγκρισης για τους επόμενους που θα έρθουν. Είναι η αγάπη που συνδέεται με αμέτρητα όνειρα, φαντασιώσεις και ελπίδες για μια αγάπη που θα κρατήσει για πάντα. Μπορεί οι επόμενες σχέσεις σου να σου μάθουν περισσότερα από αυτό το πρώτο σκίρτημα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με εκείνο, στα χρόνια της αθωότητας.

2. Summer love
Είναι μικρή λεπτομέρεια και δεν σε πτόησε καθόλου, το γεγονός ότι ο Ισπανός που γνώρισες στο νησί, δεν μιλούσε καθόλου ελληνικά. Το αντίθετο μάλιστα. Μια περιπέτεια στη διάρκεια των καλοκαιρινών σου διακοπών με έναν τόσο σέξι χάρις στο μεσογειακό του ταπεραμέντο τουρίστα, θα αποτελέσει πολύτιμο σουβενίρ για τα χρόνια που θα έρθουν. Πόσο μάλλον όταν οι διακοπές σου ξεκίνησαν βαρετά και κατέληξαν να μαθαίνεις με ενθουσιασμό μια ξένη γλώσσα. Καλό για το βιογραφικό σου αλλά και για τον τουρισμό μας.

3. Bad boys, bad boys
Αν δεν έχεις προχωρήσει σε μια σχέση με ένα κακό παιδί, είμαι σίγουρη ότι θα σου έχει περάσει οπωσδήποτε από το μυαλό. Μια τέτοια σχέση είναι απαραίτητη για τη συλλογή σου καθώς η ζωή σου θα αποκτήσει λίγη περιπέτεια. Σίγουρα θα σου φερθεί άσχημα και θα τον κρατήσεις τόσο όσο χρειάζεται για να ανεβάσεις την αδρεναλίνη σου, θέτοντας τη ζωή σου σε κίνδυνο. Με ένα κακό παιδί θα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι κακό και τι πραγματικά σέξι. Κάθε γυναίκα θέλει να κάνει παρέα με το κακό παιδί του σχολείου, της γειτονιάς ακόμα και της δουλειάς.

4. Μεγαλύτερης ηλικίας
Ένας μεγαλύτερος άντρας ξέρει να φερθεί σε μια γυναίκα, έχει την οικονομική ευχέρεια να κάνει δώρα και είναι αρκετά ώριμος. Μπορεί να σου χαρίσει τη γη και τα αστέρια για όσο καιρό μείνεις μαζί του. Δοκίμασε, αφού βγεις με αγόρια της ηλικίας σου, όπου ακόμα δεν ξέρουν τι θέλουν, να βγεις με έναν ώριμο, γοητευτικό άντρα, για να καταλάβεις τη διαφορά. Άλλωστε τα κορίτσια ωριμάζουν πιο γρήγορα. Φυσικά αποκλείονται οι παντρεμένοι, όσοι ψυχή κι αν έχουν!

5. Της μιας βραδιάς
Για εσένα που δεν θέλεις περιορισμούς και δεσμεύσεις και προτιμάς να ικανοποιήσεις το σώμα και όχι το πνεύμα, είναι η καλύτερη μορφή σχέσης, ανάλογα τη φάση της ζωής σου. Χωρίς να περιμένεις κρεμασμένη από το τηλέφωνο, αφού δεν του έχεις δώσει καν τον αριθμό σου, χαλαρή και ήρεμη. Γλεντάς τη στιγμή, χωρίς ενοχές και μαζεύεις εμπειρίες...πάντα χρησιμοποιώντας της κατάλληλες προφυλάξεις. Δεν ξεχνιόμαστε!

6. Μακρινή σχέση
Σε μια σχέση είτε με φοιτητή είτε με φαντάρο, η απουσία μεγαλώνει την ανάγκη και την προσμονή του να δεις τον άλλο. Αυτόματα αυξάνει και τον πόθο. Έχεις μια ολόκληρη εβδομάδα ελεύθερη να αφιερώσεις στον εαυτό σου και στις κολλητές σου διασκεδάζοντας τη δική σου φοιτητική ζωή. Το Σ/Κ περιλαμβάνει αρκετό σεξ και μόνο καλή διάθεση μια και οι καυγάδες καλό είναι να αποφεύγονται γιατί τρώνε πολύτιμο χρόνο με τον καλό σου. Δείξε λίγη προσοχή στο λογαριασμό του κινητού.

7. Αυτός ο ένας που σου ράγισε την καρδιά
Είναι η σχέση που όταν τελειώσει θα σου πάρει τη γη κάτω από τα πόδια, θα κλαις ασταμάτητα και δεν θα θέλεις να ξανακούσεις για αγάπες και λουλούδια. Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να σου τύχει αλλά οι παλιοί έλεγαν «αν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις» καθώς και το «ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό». Εμπειρία ζωής μια τέτοια σχέση που αργότερα καθώς θα έχεις βγει πιο δυνατή από όλο αυτό το δράμα, θα ευγνωμονείς για το μικρό σημάδι που θα σου έχει αφήσει.

8. Η σχέση με ένα γιάπη
Περισσότερο την έχω στη λίστα μου όχι τόσο για τη σχέση, αλλά για την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλεις να συνάψεις σχέση με ένα τέτοιο τύπο. Είναι ο άντρας που δεν είναι διαθέσιμος, καθώς έχει να ασχοληθεί με τη δουλειά του, να τα βρει με τον εαυτό του, να δει που τον πάει η ζωή, να παρακολουθεί τα καθημερινά. Είναι διασκεδαστικό να προσπαθήσεις να βρεις το κουμπί του πιστεύοντας ότι θα τον αλλάξεις. Σε αυτή τη σχέση δεν μετράει ο προορισμός τόσο, όσο το ταξίδι.

9. Σχέση με τον κολλητό
Σε έχει δει όπως κανένας άλλος άντρας, δεν σε έχει δει μέχρι τώρα. Μεθυσμένη, άβαφη, ακόμα και με τα εσώρουχα σου. Έχεις κοιμηθεί μαζί του στο ίδιο κρεβάτι και έχετε κάνει όσα δεν θα μπορούσες να κάνεις με μια κοριτσοπαρέα. Γνωρίζει όλα τα ελαττώματα και τις ενοχλητικές συνήθεις σου, αλλά παρόλα αυτά σε αγαπάει. Είναι δυνατόν να αφήσεις ένα τέτοιο άντρα να τον πάρει κάποια άλλη? Ο φίλος που έγινε εραστής μέσα σε μια στιγμή, θα σου προσφέρει την πιο βολική σχέση που είχες ποτέ. Μέχρι τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσεις ότι ήταν προτιμότερο να τον κρατήσεις κοντά σου σαν φίλο. Αν η φιλία σας έχει γερές βάσεις, δεν θα έχετε πρόβλημα να επιστρέψετε στην προηγούμενη κατάσταση σας.

10. The one and only
Ο τελευταίος σου σταθμός. Είναι αυτός για τον οποίο, έβγαινες, έκανες σχέσεις, φλέρταρες με τελικό σκοπό να τον συναντήσεις. Οποιαδήποτε προηγούμενη εμπειρία ήταν απλά ένα σχολειό που έπρεπε να περάσεις για να μπορέσεις να τον ξεχωρίσεις. Κάποιες δε θα τον βρουν ποτέ, αλλά μόλις τον βρεις θα το νιώσεις, χωρίς να καταλάβεις πως μπορεί να συμβαίνει αυτό. Αρκεί ένα βλέμμα, ένα χάδι, μια λέξη για να σου ξυπνήσει όλα σου τα συναισθήματα, νιώθοντας πως τον ξέρεις χρόνια και απλά περίμενες να έρθει στη ζωή σου.
 
Και η λίστα μπορεί να μεγαλώσει. Περιμένω και τη δική σου άποψη!
 

 

Αξίζει να διαβάσετε

Χάρισε ζωή μετά το θάνατο!
Χάρισε ζωή μετά το θάνατο! Πιστεύω στη ζωή μετά το θάνατο, και είναι αυτή που μπορείς να χαρίσεις στον συνάνθρωπο σου!   Οι αριθμοί τα λένε όλα. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον...