WhenaWoman.gr  ⁄   ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ   ⁄   ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ   ⁄  Πώς να τον κάνετε να τρελαθεί!!!!
αναρτήθηκε στις: 20-10-2011 11:45:41 γράφτηκε από: Amazona έχει διαβαστεί 189187 φορές
Πώς να τον κάνετε να τρελαθεί!!!!
 

Πώς να τον κάνετε να τρελαθεί από τις ικανότητες σας στην πεολειχία!!
Ας αφήσουμε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις μας πάνω σε αυτό το θέμα!
Το να κάνεις στοματικό σεξ είναι μέρος της πράξης και αποτελεί ένα κομμάτι από το πακέτο!
Δε σημαίνει το αν του κάνεις στοματικό ή σου κάνει είναι κάτι πρόστυχο ή προσβλητικό...

Βασικό είναι η καθαριότητα του συντρόφου σου πριν ξεκινήσετε. Αν έχει να κάνει μπάνιο από την εποχή του Νώε, δεν θα σου το πρότεινα!!
Πρέπει με όμορφο τρόπο να του δείξεις τη πόρτα του μπάνιου!! Αλλιώς αν δε θέλεις να τον κάνεις να αισθανθεί άσχημα μπορείς να του προτείνεις να κάνετε ένα μπανάκι πριν ξεκινήσει η όλη φάση!!
Έτσι θα προετοιμαστείς και εσύ λιγάκι με λίγα παιχνιδάκια κάτω από το ντους…!!
Ξεκίνησε να τον κάνεις τούρμπο χαϊδεύοντας τον εκεί…. Αλλά μέχρι εκεί γιατί θέλουμε συνέχεια μετά.. απλά άφησε του ένα υπονοούμενο για το τι θα ακολουθήσει..

Στην συνέχεια βάλ' τον όπου επιθυμείς να ξαπλώσει ή να καθίσει αρκεί να είναι αναπαυτικά και να σε βολεύει και εσένα..
Χάιδεψε το λιγάκι, αργά και βασανιστικά .. Δεν δαγκώνει, μην φοβάσαι απλά θα μεγαλώσει αρκετά και εκεί αρχίζει το παιχνίδι!!!
Ξέρω ότι σε αρκετές από εμάς δεν αρέσει η οσμή ή η γεύση. Απλά μην το σκέφτεσαι, ή αλλιώς μπορείς να έχεις μια καραμέλα στο στόμα σου, που θα καλύψει τη γεύση.

Άρχισε να γλύφεις σε όλο το μήκος και πλάτος του πέους ως εκεί που αρχίζουν οι όρχεις και επικεντρώσου περισσότερο στη κεφαλή του πέους και στη τρυπούλα με κυκλικές κινήσεις!!
Χωρίς να χάνει επαφή η γλώσσα σου με το πέος και ξαναλέω να γλύφεις, μην ασκείς πίεση γιατί μπορεί να τον πονέσεις και να έχεις αντίθετα αποτελέσματα..!!!
Επίσης να του προσφέρεις τη δυνατότητα να σε βλέπει γιατί οι άντρες είναι οπτικά όντα και τους αρέσει να σε βλέπουν την ώρα που τους στέλνεις στον παράδεισο!! Και επέτρεψε του να σε αγγίζει!! Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να ελέγχει το κεφάλι σου γιατί θα δυσκολέψει το έργο σου!!
Αν θέλει μπορεί να σου κρατάει τα μαλλιά έτσι ώστε να μην σου μπαίνουν εμπόδιο στο να βλέπεις τι κάνεις αλλά να βλέπει και εκείνος!!

Μετά προσπάθησε χωρίς να χρησιμοποιείς τα χέρια και θα γίνει πολύ πιο εύκολο από ότι νομίζεις, βρίσκει το δρόμο μόνο του (το άτιμο) και μπαίνει!!
Πιπίλισε μαλακά και βάλτο μαλακά μέσα στο στόμα σου! Ταυτόχρονα όσο μπαίνει παίζε και με τη γλώσσα σου!!
Προσοχή: Μην χρησιμοποιείς τα δόντια σου… Καλό είναι να το καλύψεις με τα χείλια σου!!

Τώρα επιχείρησε να το ρουφήξεις όχι πολύ δυνατά!!
Μείνε λίγο με το πέος του εγκλωβισμένο στο στόμα σου και στη συνέχεια πάνω κάτω (ξέρετε την κλασσική κίνηση) και σιγά σιγά ανέβασε την ένταση…!
Πρόσεξε πόσο βαθειά θα το βάλεις, δεν είναι αναγκαίο να το παίξεις το πιο βαθύ λαρύγγι, από την αρχή! Βάλε το όσο εσύ αντέχεις έτσι ώστε να μην πνιγείς!!
Εκεί μάλλον θα σε πιάσει από το μαλλί και θα σε καθοδηγεί!
Κάνε ότι σου ορίζει ο ρυθμός που σου δίνει εκείνος!!
Αυτός ξέρει καλύτερα πως το θέλει σε ένταση και ρυθμό!!

Στο παιχνίδι μπορείς να προσθέσεις και ένα παγάκι στο στόμα την ώρα που τον ρουφάς… Η αλλαγή της θερμοκρασίας θα τον απογειώσει!!!

Καλό θα ήταν να το βγάλεις και λίγο από το στόμα σου και να βάλεις στο παιχνίδι τα χέρια σου!!! Για να ξεκουραστεί και λίγο το στόμα σου!!
Είπαμε να τον απογειώσεις αλλά μην ξεμασελιαστείς κιόλας!! Παίξε με το χέρι σου και χάιδεψε και τους όρχεις του!!
Και το κορυφαίο που μπορείς να κάνεις είναι στο τέλος!!! Αν δεν θέλεις να πάνε όλα τα παραπάνω χαμένα και να τον απογειώσεις!!
Το καλύτερο στοματικό σεξ για κείνον είναι το πώς θα τελειώσει.. Τρελαίνονται να τελειώνουν στο στόμα σου, γιατί δεν μπορούν να το κάνουν ελεύθερα αλλού χωρίς συνέπειες, αλλά η μόνη ασφαλή οδό είναι το στόμα σου… Και όχι επειδή γουστάρει να του το κάνουν, αλλά επειδή γουστάρει να του το κάνεις εσύ.. !!!
Τώρα αν δεν σου αρέσει να τα καταπίνεις είναι δικαίωμα σου, μπορείς να απομακρυνθείς εκείνη τη στιγμή και απλά να τον κάνεις να τελειώσει με το χέρι.. Αλλά του χαλάει όλη τη μαγεία εκείνης της στιγμής!! Για εκείνον ότι και αν κάνεις πριν δεν μετράει όσο η στιγμή που θα τελειώσει μέσα στο στόμα σου..!! Εκεί σκέφτεται οτι πέθανε και πήγε στο παράδεισο!!!!!!
Εκεί τα δίνεις όλα για όλα μέχρι τη τελευταία σταγόνα, και μετά τον αφήνεις να χαλαρώσει γιατί περνάει στη φάση που δε μπορεί το πέος του να δεχτεί άλλα χάδια!!

Απλά το μόνο που μπορείς να κάνεις όταν πια έχεις τελειώσει είναι να του δώσεις ένα φιλάκι εκεί!!!

 
Ρώτησε τους αρθρογράφους μας για οτι σε απασχολεί

Αξίζει να διαβάσετε

Οικολογικά και οικονομικά! Για το σπίτι!
Οικολογικά και οικονομικά! Για το σπίτι! Έχω να σου προτείνω διάφορα πραγματάκια, που μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου είτε για να εξαφανίσεις δυσάρεστες μυρωδιές, είτε να δημιουργήσεις ευχάριστη...