WhenaWoman.gr  ⁄   ΑΝΑΖΗΤΑ   ⁄   ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ   ⁄  Οι προκλήσεις τις νέας χρονιάς.
αναρτήθηκε στις: 27-12-2013 15:58:51 γράφτηκε από: Stellar έχει διαβαστεί 3190 φορές
Οι προκλήσεις τις νέας χρονιάς.
 
Έρχεται λένε η νέα χρονιά κι εσύ πρέπει να κάνεις μια λίστα με τους στόχους που θα βάλεις. Λες και τους προηγούμενους τους πέτυχες! Να σου θυμίσω το στόχο «από Γενάρη δίαιτα» ή τα λεφτά που έδωσες στο γυμναστήριο και ούτε από έξω δεν πέρασες μετά την πρώτη εβδομάδα?
 
Τα έχω κάνει και ξέρω.
 
Γι αυτό το λόγο έχω να προτείνω, ανάλογα το ζώδιο στο οποίο ανήκεις, ένα στόχο διαφορετικό. Ένα μοναδικό στόχο και έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου να τον πραγματοποιήσεις! Δε σου εγγυώμαι ότι θα είναι εύκολος, αντίθετα μπορεί να αποδειχθεί πιο δύσκολος από ότι φαίνεται. 
Προχώρα παρακάτω και μάθε την πρόκληση που αντιστοιχεί στο δικό σου ζώδιο για το 2014! 
 
Κριός : Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους , σε προκαλώ να αντισταθείς σε μια παρόρμηση , όποια κι αν είναι αυτή, σε ΜΙΑ και μόνο. Σοβαρά μιλάω, σταμάτα για 5 δευτερόλεπτα πριν μιλήσεις, πριν κάνεις κάτι, πριν αντιδράσεις ή πάρεις μια απόφαση. Σε προκαλώ!
 
Ταύρος : Λοιπόν Ταυράκι μου, αυτή είναι η πρόκληση για σένα. Πρέπει να πεις ΟΧΙ μπροστά σε μια ευκαιρία να γευτείς προσωπική ευχαρίστηση : σε ένα γλυκό, σε ένα ζευγάρι καινούρια παπούτσια, στο να πατήσεις το κουμπί στο ξυπνητήρι, οτιδήποτε. Κάντο μόνο μια φορά, αλλά να θυμάσαι, ΧΩΡΙΣ διαμαρτυρίες.
 
Δίδυμοι : Για σένα έχω τον εξής στόχο. Προσπάθησε να ακολουθήσεις και να παραμείνεις πιστή σε ΕΝΑ και μόνο πράγμα για όλο το χρόνο. Θα επιστρέψω το Δεκέμβρη να σε τσεκάρω.
 
Καρκίνος : Κάνε κάτι που σε τρομάζει αυτό το έτος, και εννοώ κάτι που σε ωθεί πραγματικά στα όρια σου. Ακόμα και αν  αυτό είναι το πιο απλό, να πατήσεις το πόδι σου έξω από το ασφαλές πεδίο σου. Δοκίμασε το.
 
Λέων : Βάλε τις ανάγκες κάποιου άλλου πάνω από τις δικές σου . Ξέρω ότι είναι μια τεράστια πρόκληση για εσένα, αλλά πραγματικά, θα χρειαστεί να το κάνεις μόνο ΜΙΑ φορά. Και να θυμάσαι ότι πρέπει να γίνει αυτό το χρόνο, δε θα το αναβάλλεις για το 2017 ας πούμε.
 
Παρθένος : Πώς σου φαίνεται αυτό για πρόκληση : άφησε μία κατάσταση να ξεδιπλωθεί εντελώς μόνη της . Εννοώ πραγματικά να το αφήσεις να πάει όπως πάει χωρίς να απασχολήσεις το μυαλό σου ούτε δευτερόλεπτο για να αναλύσεις την κάθε λεπτομέρεια. Καλή τύχη !
 
Ζυγός : Κράτησε μια ΣΤΑΘΕΡΗ θέση για κάτι για μια φορά και μόνο. Μπορεί να είναι για το οτιδήποτε, από το τι δημητριακά θα αγοράσεις μέχρι για το αν πρέπει ή όχι να κόψεις τα μαλλιά σου αφέλειες. Δεν επιτρέπεται να το συζητάς για μήνες, - απλά αποφάσισε!
 
Σκορπιός : Μπορείς απλά έστω για μια φορά να προσπαθήσεις να κρατήσεις την ένταση σου υπό έλεγχο. Δεν είναι όλα ζήτημα ζωής και θανάτου. Αν ήταν, θα είχες πεθάνει ήδη πέντε χιλιάδες φορές, και την τελευταία φορά που έλεγξα, νομίζω ήσουν ακόμα ζωντανή. Χαλάρωσε!
 
Τοξότης : Για μια φορά το 2014 και ίσως για πρώτη φορά σε όλη τη ζωή σου, δείξε λίγη ταπεινοφροσύνη και χρησιμοποίησε τις λέξεις : ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. Το δύσκολο είναι ότι πρέπει να το εννοείς κιόλας. Καλή επιτυχία!
 
Αιγόκερως : Σταμάτα τον έλεγχο. Μία φορά. Μπορεί να αφορά τον έλεγχο μιας κατάστασης ή ενός ανθρώπου, δε με νοιάζει. Απλά άσε τα πράγματα να κυλήσουν και να συμβεί ότι είναι να συμβεί. ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
 
Υδροχόος : Για μια φορά καθ’ όλη τη διάρκεια της νέας χρόνια, συγκρατήσου και αντιστάσου στον πειρασμό να κρίνεις κάτι, οτιδήποτε. Σε προκαλώ και σε παρακαλώ συγχρόνως.
 
Ιχθείς : Ξέρω ότι αυτό θα είναι σχεδόν αδύνατο για σένα, αλλά η πρόκληση έχει ως εξής : μόνο για μια φορά, προσπάθησε να δεις ένα γεγονός ως είναι και άσε στην άκρη τα «αν το κάναμε έτσι», «ναι μεν αλλά» ή «θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά». Δύσκολο?
 
Πραγματικά αναρωτιέμαι αν θα τα καταφέρει καμία μας! Καλή τύχη και να θυμάσαι να βλέπεις τη ζωή με τα μάτια της καρδιάς! Μείνε μακριά από μίζερες καταστάσεις και γκρίνια!
 

Αξίζει να διαβάσετε

Ο χρόνος είναι ο χειρότερος γιατρός..
Ο χρόνος είναι ο χειρότερος γιατρός.. Ειλικρινά.. πολύ θα ήθελα να ξέρω.. με τρομάζει όλο αυτό και 'σένα το ίδιο, το ξέρω. Αλλά κάπως, κάπου, κάποτε, δεν πρέπει να βγάλουμε επιτέλους...