WhenaWoman.gr  ⁄   ΑΝΑΖΗΤΑ   ⁄   ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ   ⁄  Ζώδια - καλοκαίρι 2013
αναρτήθηκε στις: 01-07-2013 12:53:15 γράφτηκε από: Stellar έχει διαβαστεί 3970 φορές
Ζώδια - καλοκαίρι 2013
 

Η τρέλα πάει στα βουνά και εμείς διακοπές, κι επειδή δεν θέλω να σε αφήσω χωρίς εβδομαδιαίες αστροπροβλέψεις θα σου πω εν ολίγοις (γιατί ετοιμάζω και βαλίτσα) τι σου επιφυλάσσει το καλοκαίρι. Είμαι πολύ καλή θα το δεις και παρακάτω.

Κριός
Εκτός από διακοπές και διασκέδαση, το καλοκαίρι σου επιφυλάσσει και μια αλλαγή. Ίσως μια μετακόμιση, μια συμβίωση ή ακόμα και μια μικρή ή μεγάλη ανανέωση στο σπίτι σου μπορεί να συμπεριληφθεί στο καλοκαιρινό σου πρόγραμμα.

Ταύρος
Ευνοείται η δημιουργία μιας σχέσης που πιθανόν να έχει σταθερές μελλοντικές προοπτικές. Ειδήσεις και νέα, επικοινωνία και μετακινήσεις θα είναι το άλφα και το ωμέγα του φετινού σου καλοκαιριού. Καθώς και ένα ταξίδι που πάντα ονειρευόσουν.

Δίδυμοι
Καλοκαίρι αποφάσεων θα το χαρακτήριζα για σένα. Βάζεις βάσεις για τη ζωή σου και ψάχνεις τη σταθερότητα και την ασφάλεια στην προσωπική σου ζωή. Ένα ξαφνικό όφελος (οικονομικής ή συναισθηματικής φύσης) θα σου δώσει μεγάλη χαρά.

Καρκίνος
Αξέχαστο θα σου μείνει το φετινό καλοκαίρι. Έπειτα από όλες αυτές τις ανατροπές και τις αλλαγές που πέρασες, ώρα να ανταμειφτείς. Ο Δίας είναι στο ζώδιο σου, και θα σε στηρίξει σε ότι επιδιώξεις, αλλά και θα σου χαρίσει τύψη και τόλμη για ότι καλύτερο.

Λέων
Αφήνεις πίσω ότι σε ταλαιπώρησε ή σε καταπίεσε και έχεις ως νέα προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες, τις οποίες είχες παραμελημένες όλο το χειμώνα. Ερωτική γνωριμία θα σε κάνει να χάσεις τα λογικά σου.

Παρθένος
Τον Ιούλιο θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις μια προσδοκία σου. Το κοινωνικό σου περιβάλλον θα σε βοηθήσει, ενώ σε ταξίδι που τυχόν κάνεις θα υπάρξει γνωριμία σημαντική.

Ζυγός
Δύσκολο να έχεις ανέμελο καλοκαίρι φίλη μου. Μια νέα επαγγελματική ευκαιρία που θα σου εμφανιστεί θα σου επιβάλλει να περιοριστείς λιγάκι, αν θέλεις να πετύχεις στην καριέρα και στα οικονομικά σου.

Σκορπιός
Δίας – Κρόνος – Ποσειδώνας και Άρης δημιουργούν τρίγωνο και σου δίνεται η προοπτική για να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Μην αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

Τοξότης
Ταξιδάκι προβλέπεται μα άτομο που είσαι ερωτευμένη, ζώντας συγκλονιστικές στιγμές, διαφορετικά ένας έρωτας από μακριά ή μια γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο θα σου πάρει το μυαλό.

Αιγόκερως
Ο Ιούλιος θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις τα αισθηματικά σου. Γενικά το καλοκαίρι θα σου ανοιχτούν νέες προοπτικές και αν υπάρχει ένας έρωτας στη μέση θα δέσει περισσότερο.

Υδροχόος
Ο έρωτας θα σε παρασύρει, όμως να σκέφτεσαι αρκετά πριν κάνεις υπερβολές και σπασμωδικές κινήσεις γιατί με τις πρώτες βροχές θα το μετανιώσεις.

Ιχθείς
Φέτος θα εκπληρώσεις ένα όνειρο σου και χαρά θα πλημμυρίσει την καρδιά σου. Θα έχεις τύχη, γι αυτό κοίτα να χαρείς το παρόν και να κάνεις σχέδια για το μέλλον.

Να έχεις ένα αστραφτερό καλοκαίρι! Πάλι κοντά σου την 1η Αυγούστου!
 

 

Αξίζει να διαβάσετε

Μα πως πας έτσι....
Μα πως πας έτσι.... Όταν βρίσκεσαι στο δρόμο με το αυτοκίνητο, σίγουρα κάποιος από μπροστά σου θα σταματήσει απότομα, θα προσπεράσει επικίνδυνα, ή θα κάνει κάτι που θα σε...