WhenaWoman.gr  ⁄   ΓΑΙΔΑΡΟΣ   ⁄  Με μια γυναίκα στο γήπεδο...
αναρτήθηκε στις: 16-01-2012 20:09:12 άρθρο από αναγνώστη/ρια έχει διαβαστεί 1668 φορές
Με μια γυναίκα στο γήπεδο...
 

Ήταν αξέχαστα Κυριακή και η ομαδάρα έπαιζε στην έδρα της….
Έχω κανονίσει από νωρίς με τους συνήθης ύποπτους (το κωλοπάρεο) τι ώρα θα βρεθούμε στον ναό (γήπεδο)… ετοιμάζομαι λοιπόν…. φοράω κασκόλ, μπλούζες κτλ και την ώρα που είμαι έτοιμος να φύγω εμφανίζεται η γυναίκα μου ντυμένη φανατικός οπαδός….
Αφού ξεκαρδίζομαι στα γέλια της προτείνω να πάει να αλλάξει και εκείνη απλώς απαντάει ότι θα έρθει μαζί μου…..
Ωχ λέω από μέσα μου “την κάτσαμε την βάρκα” την χρύσωσα να κάτσει σπίτι αλλά που…;;
Γυναίκες παιδί μου….
Τι θα βαρεθείς τις είπα, τι ότι δεν θα έχει παρέα και θα είμαστε μόνο άντρες…. τίποτα ανένδοτη και όχι τίποτε άλλο ήταν και Κυριακή και ήταν κλειστά τα μαγαζιά και δεν μπορούσα να της προτείνω να της δώσω την πιστωτική μου να πάει για ψώνια…..
Τι να κάνω ο χριστιανός;; την πήρα μαζί μου από το να ακούω την κρεβατομουρμούρα όλο το βράδυ το προτιμούσα…!!!!
Στο αυτοκίνητο πλήρη σιωπή… εγώ άγχος για την ομάδα και αυτή τα τραγουδάκια της στο ράδιο… φτάνουμε στο γήπεδο και γίνεται χαμός από αυτοκίνητα δεν είχα που να το παρκάρω….
Και λέω από μέσα μου θα γίνεται πανικός στις κερκίδες γουστάρω…. Τα κατάφερα τελικά και προχωρώντας προς τις κερκίδες νιώθω αυτή την αύρα του γηπέδου…. Και της λέω το νιώθεις;;; με κοίταξε με ένα περιφρονητικό βλέμμα και λέω “ΑΡΧΙΣΑΜΕΕΕΕ…” Δεν λέω κουβέντα γιατί μπροστά μας συναντάμε τους φίλους μου… ξεκινάμε τα συνθήματα εμείς εεε και οοο….. κτλ......

Για να μην τα πολυλογώ μπαίνουμε και καθόμαστε στις κερκίδες και ξεκινά το ματσάκι…. Αφού όλη η κερκίδα μας φωνάζει και ενθαρρύνει τους παιχταράδες μας τρώμε το πρώτο γκολ….
Πλήρη σιωπή στην κερκίδα και πετάγεται η δικία μου και αρχίζει και ζητωκραυγάζει μονή της στο άκυρο…. «ΓΚΟΟΟΟΛΛΛΛ, ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ» έχει γυρίσει όλη η κερκίδα και μας κοιτάζει… λέω δεν παίζει, δεν μου συμβαίνει αυτό θα αυτοκτονήσω και την τραβάω γρήγορα να γυρίσει στην θέση της….
Ήθελα απλά να ανοίξει η γη να με καταπιεί… αφού πέφτει ο πρώτος τσακωμός….
Συνεχίζουμε να βλέπουμε τον αγώνα μέχρι που η ομάδα μας έρχεται στην ισοφάριση και αμέσως σφυρίζει ο διαιτητής το ημίχρονο….
Λέω της γυναικάς μου θέλεις τίποτα να πιεις; και τι γυρνάει και μου λέει…;; «Ναι θέλω αλλά δεν βλέπω τόση ώρα πουθενά το παιδί που παίρνει τις παραγγελίες…»
Το προσπερνώ και αυτό γιατί βλέπω τα κολλητάρια να με κοιτάνε περίεργα…

Γυρνώντας από το κυλικείο το 2ο ημίχρονο είχε κιόλας αρχίσει… ακούγονται διάφορα από τις κερκίδες όπως: φάουλ, κόρνερ, πέναλτι, offside και ότι άλλο ακούγεται τέλος πάντων σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου… και κάπου εκεί αρχίζουν οι ερωτήσεις: τι είναι το ένα και τι είναι το άλλο… γιατί σηκώνει το σημαιάκι αυτός, γιατί βγάζει κάρτες και τέτοια…
Άσε με της λέω να δω τον αγώνα.. και μου απαντά «ποιον αγώνα; Σιγά το άθλημα… τι το γουστόζικο βρίσκετε εσείς οι άντρες να βλέπεται 22 μαντράχαλους να κυνηγάνε μια μπάλα;;» Λέω «πραγματικά ως εδώ ήταν… σήκω φεύγουμε».

Μπήκαμε στο αυτοκίνητο, πέσαμε πάνω στην κίνηση, εκνευρίστηκα ακόμα περισσότερο, φτάσαμε στο σπίτι και από τότε δεν μου ξαναείπε ούτε για γήπεδα ούτε για τίποτα….

Tevez….

 

Αξίζει να διαβάσετε

Σχεση με μικροτερο?
Σχεση με  μικροτερο? Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Στο παρελθόν οι σχέσεις μεγαλύτερων γυναικών με μικρότερους άντρες αποτελούσαν κοινωνικό ταμπού. Αν τυχαίνει να έχετε μια τέτοιου...